Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Eπεισοδιακή και η 12η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μεγανησίου

 

Το κλίμα ήταν ήδη επιβαρυμένο από την αγωγή που κατέθεσε ο δήμαρχος στο διοικητικό συμβούλιο του αγροτικού συνεταιρισμού Κατωμερίου απαιτώντας την καταβολή 750 ευρώ μαζί με τόκους και δικαστικά έξοδα!
Τα χρήματα όπως ισχυρίστηκε ο Ηλίας Πολίτης καταβλήθηκαν στον δήμαρχο, εξώδικα αλλά ο ίδιος για την δημιουργία εντυπώσεων τα επέστρεψε και προτίμησε την δικαστική οδό. Ο Ζώης Καββαδάς ,πρόεδρος του συνεταιρισμού αποκάλεσε «ψεύτη» πολλές φορές τον δήμαρχο.
Στην συνέχεια σειρά είχε η επιστολή παραίτησης(δείτε εδώ και εδώ) του Θ. Κονιδάρη ο οποίος ομολογουμένως «στρίμωξε» τόσο τον δήμαρχο, και «άδειασε» τους Μάτζαρη Τάκη και Π.Κονιδάρη με επιστολή-ψήφισμα που κατέθεσε στα πρακτικά που με την ψήφο των προηγουμένων απορρίφτηκε.
Eπίσης ευρεία συζήτηση έγινε για τους απολυμένους συμβασιούχους στον δήμο:


Η μεγάλη παράσταση δόθηκε στο τέλος, με τα δύο θέματα που αφορούσαν την «Μαρίνα βαθέως» εκπροσωπούμενη από τον διευθύνων σύμβουλο και προ μηνός πρόεδρο της εταιρείας «Πλούς Οδυσσέας» κατά δήλωσή του αντικαταστάτη του προέδρου κ. Σμπώκου, κ. Αδριώτη.
Η επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Καββαδά ρώτησε εάν έχει άδεια για το «Μπάρ» και γιατί ενώ του έχουν κοινοποιηθεί δύο μηνύσεις, δεν σφραγίζεται το κατάστημα κι απευθυνόμενη συνεπικουρούμενη από τον κ. Κονιδάρη.Θ προς τον δήμαρχο ζήτησε να μάθει για την τύχη της καταγγελίας.
Ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα νεώτερο, πράγμα που έβγαλε απ τα ρούχα του τον Θ.Κονιδάρη που απευθυνόμενος στον κ.Αδριώτη και σε αυστηρό ύφος, του υπενθύμισε ότι το καταφύγιο είναι περιουσία του Μεγανησιώτικου λαού και δεν τον νοιάζει τι «πλάτες» έχει ο επιχειρηματίας, πρέπει να σέβεται το νόμο και το συμβούλιο κι ότι αυτά που αυθαιρέτως κάνει συνιστούν λόγο καταγγελίας της σύμβασης μεταξύ αυτού και του Δήμου Μεγανησίου.
Οι αιτήσεις, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, εγκρίθηκαν με ψήφους 7-6 .
Γνωρίζοντας ότι σας οφείλουμε το κείμενο του ψηφίσματος που απορρίφτηκε με ψήφους των Τ.Μάντζαρη και Π.Κονιδάρη, δείτε το εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου