Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα Θ. Μεσσήνης.

Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Χατζηκώστα Θ. Μεσσήνης. Τα αίτια της παραίτησης δεν έγιναν γνωστά, έρχονται όμως σε μια περίοδο που υλοποιούνται συνεχείς αλλαγές στα νοσοκομεία της χώρας από το Υπουργείο Υγείας.
Σε δήλωσή του Προέδρου του συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» Ανδρέα Λύτρα με αφορμή την παραίτηση του διοικητή σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Είναι γνωστή σε όλους μας η λογιστική λογική – θεωρία – αντίληψη – πρακτική που επικρατεί καιρό τώρα στο χώρο της υγείας και έχει φέρει τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα, στο παιχνίδι και οι ανθρωποθυσίες σε κάθε επίπεδο.
- Η λογική, η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά, η κουλτούρα, το ήθος δεν είναι διαμερίσματα για προσωρινή ενοικίαση από κάποιους.
- Η δίχως ορίων φιλοδοξία, το θράσος, το «πατάμε επί πτωμάτων» δεν είναι μόνο στο παρασκήνιο είναι στο ορατό προσκήνιο, οι ανίκανοι, οι αποτυχημένοι, «έσονται» πρώτοι.
- Ταυτόχρονα βγήκαν στην επιφάνεια οι σωτήρες του συστήματος με νέες ιδέες και προοπτική με αλλαλαγμούς, υπερασπίζοντας τις συντεχνίες, τα συμφέροντά τους, την παραοικονομία, σε μια περίοδο που οι πολίτες υποφέρουν και υπόσχονται αναβαθμίσεις όταν όλα κατρακυλούν και υποβαθμίζονται.
- Οι εργαζόμενοι, οι πολίτες της περιοχής έχουν δυνατή μνήμη όπως και θέληση, πολύ γρήγορα θα τους εντάξουν εκεί που τους
αξίζει».
Στη φωτογραφία ο κ. Μεσσήνης στο κέντρο
Πηγή: epirusonline.gr via greek-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου