Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 14-6-2013 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ-ΜΟΝΡΕΠΟ Κ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΎ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΣΙΝ

                                                 «Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός

ΠΡΟΣ
Πρόεδρο ΠΣΙΝ κ.Μηλιώτη
Περιφερειάρχη κ.Σπύρου
Κοιν: ΜΜΕ

Κύριε Πρόεδρε

Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να αναγραφούν στην ΗΜΕΡΉΣΙΑ Διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του ΠΣΙΝ στη Κεφαλλονιά τα θέματα των Γερμανικών Αποζημιώσεων για το βομβαρδισμό των πόλεων του Αργοστολίου και της Κέρκυρας  και του ΜονΡεπό, θέματα που ήταν αναγεγραμμένα ως πρότασή μας, αλλά λόγω πολλών κατεπειγόντων δεν πρόλαβαν να συζητηθούν, αλλά και το φασιστικού τύπου κλείσιμο της ΕΡΤ, θέμα που ‘εχουν προτείνει και άλλες παρατάξεις.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μαζί με στελέχη της Παράταξης επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιούνη 2013 τον Περιφερειακό Σταθμό της ΕΡΑ Κέρκυρας

Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός


ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

12-6-2013
Ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, της Ανεξάρτητης Αντιμνημονιακής Παράταξης των Επτανησίων, μαζί με στελέχη της Παράταξης επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιούνη 2013 τον Περιφερειακό  Σταθμό της ΕΡΑ Κέρκυρας, όπου εκδήλωσε τη συμπαράσταση της Παράταξής μας στους εργαζόμενους τονίζοντας το αυτονόητο για τον κοινό νου: « Η κατάργηση των Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών Ζακύνθου και Κέρκυρας της ΕΡΑ αποτελεί άλλο ένα ισχυρό πλήγμα στα Επτάνησα , στα πλαίσια ενός παλαιού σχεδίου Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να καταργήσουν τη Περιφέρεια της Επτανήσου και να κάνουν το κάθε νησί μας  ένα οικονομικά και πολιτικά αδύνατο παράρτημα των απέναντι ηπειρωτικών πόλεων, την ώρα μάλιστα που μας έχουν καταληστεύσει τον πλούτο, έχουν το μυαλό τους στα πετρέλαια του Ιονίου και δεν έχουν σκεπάσει Ιούνιο μήνα 2013 ούτε το 10%  από τις χιλιάδες λακκούβες-κρατήρες στο κεντρικό οδικό δίκτυο των νησιών μας κάνοντας κακό στον τουρισμό μας.
  Για όλα αυτά υπάρχουν υπεύθυνοι, με όνομα και επώνυμο: Αυτοί που ψήφισαν τα 3 Μνημόνια, οι βολευτές, αυτοί τους στηρίζουν σε κάθε νησί, αυτοί που θα τρέξουν να τους ξανακάνουν ψήφους,  από Νομαρχιακές κλπ αυτοί που από τον Αύγουστο 2013 θα σας πάρουν τα σπίτια και θα τα δώσουν στους τραπεζίτες.

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 13-3-2013 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΣΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός
13-6-2013
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ κ.ΜΗΛΙΩΤΗ

Κύριε Πρόεδρε
Με “ευφυολογήματα” και ακροβασίες δεν δίνονται πολιτικές απαντήσεις.
Άλλωστε ποτέ δεν θα επιδίωκα, για ευνόητους λόγους, να δικαιώσω την ιστορία μου θέτοντας στην κρίση του κ. Μηλιώτη αν είμαι ή όχι άδικος.
1.    Ισχυρίζεστε ότι : «Όλες οι Αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου έχουν αποσταλεί σύμφωνα με το αποφασιστικό τους» και επί πλέον ότι «Τα διαβιβαστικά αυτών, σας έχουν αποσταλεί την 17/05/2013 ηλεκτρονικά» Πρώτον. Το από 17/5 ηλεκτρονικό μήνυμά σας προς όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους δεν αποτελεί απάντηση στην από 30/4 επιστολή μου σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 6 του κανονισμού λειτουργίας του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων, γι’αυτό και την ίδια ημέρα σας απάντησα, πράγμα το οποίο επιμελώς αποκρύπτετε …..