Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ μαζί με στελέχη της Παράταξης επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιούνη 2013 τον Περιφερειακό Σταθμό της ΕΡΑ Κέρκυρας

Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός


ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ

12-6-2013
Ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, της Ανεξάρτητης Αντιμνημονιακής Παράταξης των Επτανησίων, μαζί με στελέχη της Παράταξης επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιούνη 2013 τον Περιφερειακό  Σταθμό της ΕΡΑ Κέρκυρας, όπου εκδήλωσε τη συμπαράσταση της Παράταξής μας στους εργαζόμενους τονίζοντας το αυτονόητο για τον κοινό νου: « Η κατάργηση των Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών Ζακύνθου και Κέρκυρας της ΕΡΑ αποτελεί άλλο ένα ισχυρό πλήγμα στα Επτάνησα , στα πλαίσια ενός παλαιού σχεδίου Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να καταργήσουν τη Περιφέρεια της Επτανήσου και να κάνουν το κάθε νησί μας  ένα οικονομικά και πολιτικά αδύνατο παράρτημα των απέναντι ηπειρωτικών πόλεων, την ώρα μάλιστα που μας έχουν καταληστεύσει τον πλούτο, έχουν το μυαλό τους στα πετρέλαια του Ιονίου και δεν έχουν σκεπάσει Ιούνιο μήνα 2013 ούτε το 10%  από τις χιλιάδες λακκούβες-κρατήρες στο κεντρικό οδικό δίκτυο των νησιών μας κάνοντας κακό στον τουρισμό μας.
  Για όλα αυτά υπάρχουν υπεύθυνοι, με όνομα και επώνυμο: Αυτοί που ψήφισαν τα 3 Μνημόνια, οι βολευτές, αυτοί τους στηρίζουν σε κάθε νησί, αυτοί που θα τρέξουν να τους ξανακάνουν ψήφους,  από Νομαρχιακές κλπ αυτοί που από τον Αύγουστο 2013 θα σας πάρουν τα σπίτια και θα τα δώσουν στους τραπεζίτες.

 Η ΑΥΘΌΡΜΗΤΗ προσέλευση χιλιάδων Κερκυραίων είναι εντυπωσιακή. Ίσως να είναι η σπίθα για την αφύπνιση του λαού. Στα θέματα δημοκρατίας δεν συγχωρούνται ούτε ολιγωρίες ούτε σιωπές και υπεκφυγές.
 Ο σκοταδισμός των κυβερνώντων δεν θα περάσει.

Διαρκής και μαχητική αντίσταση»

1 σχόλιο: