Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΑΝΑΣΑ – ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΙΟΝΙΟΥ

  



Εκλογή Γιώργου Καλούδη με αναπληρωματικό τον  Σωτήρη Βλάχο και β΄ αναπληρωματικό τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο
στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος.

19 Σεπτέμβρη 2011

 1. Οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΑΝΑΣΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ αφού κατήγγειλαν την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον εκλογικό νόμο που φιμώνει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και με τον τρόπο αυτό επιδιώκουν την αναπαραγωγή του ίδιου σάπιου διεφθαρμένου κλειστού κυκλώματος εξουσίας
αφού ο νόμος από τη συμπολίτευση δίνει συνολικά 10 εκπροσώπους και μόνον έναν από την αντιπολίτευση, υποτιμώντας το γεγονός ότι ο γνήσιος πραγματικός πολιτικός συσχετισμός δυνάμεων είναι αυτός του πρώτου γύρου.     
  Συγκρότησαν κοινό ψηφοδέλτιο με τον τίτλο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ» και με υποψηφίους τους επικεφαλής των 3 παρατάξεων:
Ο συνδυασμός έλαβε 9 ψήφους και οι υποψήφιοι έλαβαν τους εξής ψήφους:
Καλούδης Γιώργος                7
Βλάχος Σωτήρης                    5
Γαλιατσάτος Θεόδωρος         4
  Εξελέγη τακτικός ο Γιώργος Καλούδης, α’ αναπληρωματικός ο Σωτήρης Βλάχος και β΄ αναπληρωματικός ο Θόδωρος Γαλιατσάτος.

2. Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έβαλε προ ημερησίας διάταξης, μαζί με άλλες παρατάξεις το θέμα της διακοπής των δρομολογίων και της θαλάσσιας σύνδεσης των νησιών Οθωνών, Ερείκουσας, Μαθρακίου, Παξών, Λευκάδας με Κεφαλλονιά και Κεφαλλονιάς με Ζάκυνθο και Ιθάκη και εκδόθηκε ψήφισμα.

3. Η ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έθεσε προ ημερήσιας Διάταξης και συζητήθηκε το θέμα του παράνομου και ανήθικου χαρατσιού μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που προβλέπει κόψιμο  του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όποιον πληρώσει το ρεύμα αλλά δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι.
  Εκδόθηκε ψήφισμα και προβλέπεται η συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Κέρκυρας – Λευκάδας – Ζακύνθου – Κεφαλλονιάς και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου