Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ίδρυση νέων Τμημάτων στο Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός»

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ “ΦΩΤΕΙΝΟΣ”
ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 10-9-2012
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδόπουλος Ανδρέας, ΤΗΛ. 6973302341 – 2645061490
ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ
Ο πολιτιστικός σύλλογος Σφακιωτών “Φωτεινός” στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του αποφάσισε την δημιουργία δύο νέων τμημάτων του χορευτικού τμήματος. Ένα προσχολικής ηλικίας και των δύο πρώτων τάξεων του δημοτικού και ένα για τους μαθητές από την τρίτη τάξη του δημοτικού μέχρι και τη δευτέρα γυμνασίου.
Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τη λειτουργία του χορευτικού σε αυτές τις ηλικίες είναι διαφορετικός από αυτόν που ίσως έχετε υπόψη σας. Σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δραστηριοτήτων για τα παιδιά σας που θα περιλαμβάνει εκτός απ΄ το χορό και ώρες αφιερωμένες στη γυμναστική, τη μουσική, το παιδαγωγικό παιχνίδι, προβολές παιδικών ταινιών, επισκέψεις και ότι άλλο εσείς μας προτείνετε και έχουμε τη δυνατότητα να το υλοποιήσουμε.
Οι δραστηριότητες αυτές θα γίνονται από ειδικούς στον κάθε τομέα δράσης (γυμναστές, μουσικούς, νηπιαγωγούς κ.τ.λ.) μέλη ή και φίλους του συλλόγου που προσφέρονται αφιλοκερδώς κάτω από την επίβλεψη, υπευθυνότητα και καθοδήγηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και αντιπροσώπων από σας τους γονείς.
Επίσης βρισκόμαστε σε συζητήσεις με καταστήματα και επιχειρήσεις, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, καταστήματα παιδικών ρούχων και υποδημάτων κ.τ.λ. για την προσφορά έκπτωσης σε προϊόντα που θα αγοράζουν τα παιδιά που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα του συλλόγου. Ο σύλλογος θα εκδόσει ονομαστικά εκπτωτικά κουπόνια για όλο το χρόνο για τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων, τα οποία θα συνοδεύονται από κατάλογο με όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Η μηνιαία επιβάρυνση ανά οικογένεια, όσα παιδιά και αν έχει στο χορευτικό, καθορίστηκε στα 5 ΕΥΡΩ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ την Παρασκευή 14 Σεπτέβρη 2012 και ώρα 7.00μ.μ στο δημοτικό σχολείο Πινακοχωρίου για να συζητήσουμε και να ακούσουμε τις σκέψεις σας πάνω στα ζητήματα που σας αναφέρουμε. Θεωρούμε την παρουσία σας απαραίτητη. Η συμμετοχή σας, οι απόψεις σας, οι σκέψεις σας, η βοήθειά σας, ακόμα και οι αντιρρήσεις σας θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε καλύτερα τις δράσεις μας γιατί και σεις σαν γονείς και μεις σαν σύλλογος έχουμε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε τη ζωή των παιδιών μας καλύτερη ομορφότερη και ενδιαφέρουσα μέσα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα και τη συνεργασία.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παπαδόπουλος Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου