Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Καλουδης :ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, την ημέρα με τις περισσότερες διεθνείς πτήσεις, ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ …ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ !!!


ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ:
1. Η Βουλευτής Κέρκυρας του Μνημονιακού Κόμματος κ. Άντζελα Γκερέκου,
2. Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του Μνημονιακού Κόμματος
3. Ο Μνημονιακός Κυβερνητικός Συνδυασμός «ΙΟΝΙΟΝ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» του κ. Μπεριάτου
22-9-2011
Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Δευτέρα είναι η ημέρα με τις περισσότερες διεθνείς πτήσεις την εβδομάδα(αν και κάθε χρόνο μειούμενες) στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας.
Ήταν γνωστό πέντε ημέρες πριν τη Δευτέρα, από τα Μετεωρολογικά Δελτία και όλους τους Μετεωρολογικούς Ιστότοπους, ότι τη Δευτέρα στο Ιόνιο θα ερχόταν αλλαγή του καιρού με καταιγίδες.
Τη Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη 2011 λόγω της καταιγίδας (;) η πόλη της Κέρκυρας και το μισό νησί της Κέρκυρας έμεινε από μία ώρα μέχρι όλο το βράδυ χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Το τραγικό είναι ότι έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και το Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, γιατί δεν …λειτούργησαν οι γεννήτριές του !!!
Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπούν οι αφίξεις, όπως η τακτική πτήση της Sky με την οποία επέστρεφαν Περιφερειακοί Σύμβουλοι και ξένοι τουρίστες από τη Κεφαλλονιά και ο κυβερνήτης κατέβασε όλους τους επιβάτες στο Άκτιο για πάνω από μισή ώρα !
Όταν φθάσαμε στη Κέρκυρα είδαμε μερικές από τις εικόνες ντροπής και αίσχους που επαναλαμβάνονται βέβαια μαζικά κάθε Δευτέρα και Σάββατο: Ξένοι τουρίστες στην ουρά έξω από το Αεροδρόμιο (επειδή η αίθουσα αναχωρήσεων διεθνών πτήσεων είναι …μικρή) για να τσεκάρουν μέσα στη βροχή και κάποιοι άλλοι να περιμένουν στο αντίσκοινο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Διεθνής διασυρμός και αφάνταστη ταλαιπωρία για τους τουρίστες.
Όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και καταταλαιπωρούνται οι τουρίστες οι οποίοι με τη σειρά τους διαδίδουν το γεγονός αυτό και τη ταλαιπωρία που υφίστανται, οι πιλότοι κάνουν μνεία του γεγονότος με nota, όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά μπλογκς και τα Δελτία Ειδήσεων στα Κανάλια είχαν ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΈΣ σκηνές από το συσκοτισμένο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, δεν είναι σκέτη κοροϊδία και τρομακτική σπατάλη χρημάτων η παρουσία σε εκθέσεις;
Ερωτώνται η βουλευτής Κέρκυρας του Μνημονιακού Κόμματος και πρώην υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του κυβερνώντος Κόμματος του Μνημονίου και ο κυβερνητικός Μνημονιακός Συνδυασμός ΙΟΝΙΟΝ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ του κ.Μπεριάτου, ο οποίος είναι και Περιφερειακός Σύμβουλος Κέρκυρας:
Γιατί έχουν αδρανήσει και αδιαφορήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε ούτε οι γεννήτριες να μη λειτουργούν στο ακόμα κρατικό Αεροδρόμιο της Κέρκυρας και να ταλαιπωρούνται αφάνταστα οι ξένοι τουρίστες;
Γιατί έχουν αδιαφορήσει και δεν έχουν κάνει τίποτα ώστε οι ξένοι τουρίστες να μη στήνονται για να τσεκάρουν σε ουρές έξω από την ανεπαρκή αίθουσα αναχωρήσεων, μέσα στη βροχή ή στον ήλιο ;
Μόνον για συναυλίες και για τις θεσούλες τους, αυτών και της παρίτσας τους, ενδιαφέρονται; Ή έχουν πλήρη πολιτική ανεπάρκεια εκπροσώπησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου