Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πολιτική κίνηση απο τον Παναγιώτη Κουρουμπλή..

Αύριο η ιδρυτική διακήρυξη με στόχο και ελπίδα, την Δημιουργια μιας Ενωμένης κεντροΑριστεράς  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενωτική Κίνηση
Στη σημερινή συγκύρια βιώνουμε την ανασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας. Η ανεργία, το αδιέξοδο της νεολαίας, η κατάρρευση της μικρομεσαίας επιχείρησης, η δοκιμασία της ελληνικής οικογένειας δεν αποτελούν το μέλλον του τόπου μας. Η κυριαρχία της χώρας και η δημοκρατία βρίσκονται σε κίνδυνο. Εμείς που  προερχόμαστε από τους πιο διαφορετικούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους, από τον κοινωνικό χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ανέντακτοι πολίτες, από τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό δημοκρατικό χώρο με ευθύνη αναλαμβάνουμε  την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση πολιτικής κίνησης. Κίνησης πατριωτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής, δημοκρατικής.
Η κίνηση μετά τη συγκρότησή της θα καταθέσει συνολική ενωτική πολιτική πρόταση προγραμματικού χαρακτήρα. Θα απευθυνθεί σε όλες τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου προωθώντας πολιτικές συμπόρευσης και συγκρότησης εναλλακτικής, πατριωτικής, κοινωνικής, αναπτυξιακής  κυβερνητικής  πρότασης.

Αύριο ημέρα Τετάρτη 9 Νοέμβριου και ώρα 5:00μ.μ. το απόγευμα καλούνται τα ιδρυτικά μέλη της κίνησης σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ προκειμένου να υπογραφεί η ιδρυτική διακήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου