Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Θ. Γαλιατσάτος: Όχι στο χαράτσι των ακινήτων


O κ Θ. Γαλιατσάτος

Όπως είναι γνωστό, οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ που περιλαμβάνουν το αντισυνταγματικό και ληστρικό χαράτσι επί των ακινήτων, έχουν ήδη φθάσει στους παραλήπτες τους.
Εργαζόμενοι ,άνεργοι, συνταξιούχοι, μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες και έμποροι, φτωχοί αγρότες, όλοι καλούνται να πληρώσουν εκβιαστικά υπέρογκα ποσά για να καλύψουν την μαύρη τρύπα της οικονομίας που δημιούργησε στην χώρα το δικομματικό σύστημα και η οικονομική ολιγαρχία μαζί με τις τράπεζες και τους διεθνείς τοκογλύφους.

Ο λαός μας δεν χρωστάει, δεν πρέπει αλλά και δεν έχει να πληρώσει τα «σπασμένα» που άφησαν αυτές οι αντιλαϊκές πολιτικές.
Εδώ χρειάζεται η τοπική αυτοδιοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταθεί αρωγός στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.
Το ΠΣ ΙΟΝΙΩΝ έχει λάβει ήδη απόφαση να στηρίξει νομικά και πολιτικά κάθε συμπολίτη που δεν έχει και δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι. Όμως μέχρι σήμερα δεν έγινε κανένα πρακτικό βήμα στην κατεύθυνση της οργάνωσης αυτής της προσπάθειας.
Καλούμε τους αντιπεριφερειάρχες να ενεργοποιηθούν άμεσα και σε επαφή με τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους να δημιουργήσουν το απαραίτητο δίκτυ προστασίας.
Καμμία σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα να μην κοπεί!
Καλούμε τους δήμους της περιφέρειας μας να πράξουν άμεσα το ίδιο. ήδη δεκάδες δήμοι σε όλη την χώρα έχουν αναλάβει εμπράκτως δράση.
Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΗ να μπλοκάρουν το απάνθρωπο και ανήθικο μέτρο της διακοπής της σύνδεσης.
Η ΑΝ.Α.Σ.Α θα βοηθήσει με κάθε τρόπο την προσπάθεια για να στηθεί το μέτωπο της αντίστασης και της αλληλεγγύης στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου