Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Βόμβα Βαρβαρίγου: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός το δημοψήφισμαΚοντά στην πόρτα εξόδου φέρνουν τα ειδησεογραφικά site και τον βουλευτή Ζακύνθου Δ. Βαρβαρίγο, μετά από σκληρή δήλωσή του.
Μετά την Μ. Αποστολάκη, έτοιμοι να ανοίξουν την πόρτα εξόδου φέρονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Καϊλή, Αντωνίου, Βαρβαρίγος, Καρτάλης και Μερεντίτη, τους οποίους οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν να έχουν ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Στους αμφισβητίες ο Βαρβαρίγος
Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του βουλευτή Ζακύνθου Δ. Βαρβαρίγου με σκληρές δηλώσεις για την επιλογή Παπανδρέου για δημοψήφισμα.
«Την απόφαση για δημοψήφισμα την θεωρώ πολιτικό τυχοδιωκτισμό και λαϊκισμό. Πιστεύω ότι έντιμη στάση θα ήταν να έρθει η σύμβαση στη Βουλή να την ψηφίσουμε και μετά να πάμε σε εκλογές», δήλωσε αμφισβητώντας ευθέως την απόφαση του
πρωθυπουργού.
Τη δήλωση αυτή έκανε ο βουλευτής στο 24h.gr και αμέσως έκανε τον γύρο των ΜΜΕ. "Μια τέτοια απόφαση» σημειώνει ο κ. Βαρβαρίγος «αφήνει τη χώρα μετέωρη και οι συνέπειες θα είναι τρομακτικά δυσμενείς. Την ψήφο εμπιστοσύνης την έχουμε ξεφτιλίσει».
http://www.corfupress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου