Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Εσωτερικές μετακινήσεις για να καλυφθούν τα κενά από την εφεδρεία


Εσωτερικές μετακινήσεις για να καλυφθούν τα κενά από την εφεδρεία. Κατεπείγουσα εγκύκλιος Ρόβλια στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων
 

Κατεπείγουσες εγκυκλίους  για τους ασφαλισμένους  στο κοινό καθεστώς του ΙΚΑ –ΕΤΑΜ, στα τέως Ειδικά Ταμεία, στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και στο ΤΣΜΕΔΕ-ΤΣΑΥ απέστειλε προς του γενικούς γραμματείς των υπουργείων  ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας. Σε συνέχεια της παραπάνω εγκυκλίου ακολούθησε η επίσης κατεπείγουσα εγκύκλιος του υπουργού Εργασίας, σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 34 παρ.3 και 4 του ν. 4024/2011. (Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την εγκύκλιο με τα παραδείγματα)

Συγκεκριμένα, με την εγκύκλιο, ο κ. Ρόβλιας ζητά από τους γενικούς γραμματείς να προχωρήσουν άμεσα σε μετακινήσεις υπαλλήλων που είναι αναγκαίες, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών από το πρώτο κύμα αποχωρήσεων λόγω εργασιακής εφεδρείας.

Οι γενικοί γραμματείς, καλούνται έτσι να καλύψουν προκαταβολικά τα κενά, με εσωτερικές μετακινήσεις, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αδυναμίας λειτουργίας οποιασδήποτε υπηρεσίας του δημόσιου τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου