Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Καλούδης: «Η χώρα τελεί υπό ξένη κατοχή»!«Χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση οι κυβερνήσεις από το 2009 σφαγιάζουν, προαποφασισμένα, το λαό, με ασυδοσία των απατεώνων και κλεφτών», σημειώνει, σε ανακοίνωσή του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Καλούδης, επικεφαλής της «Επτανησιακής Αναγέννησης», στην οποία αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η χώρα τελεί υπό ξένη οικονομική και διοικητική κατοχή.
Οι φόροι αυξάνονται συνεχώς, μέχρι και στις βρεφικές τροφές πήγαν 23 % τον ΦΠΑ.
Οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται διαρκώς, ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις μειώθηκαν, τα τελευταία δύο χρόνια, περίπου 40 %.


• Με τις μειώσεις των μισθών και των εισοδημάτων και στον ιδιωτικό τομέα,
• Με τον ανηλεή βομβαρδισμό των επαγγελματιών, ελευθέρων επαγγελματιών, βιοτεχνών, εμπόρων για να τους εξαφανίσουν
• Με τα νησιά μας αποκλεισμένα,
• Με την ανεργία της νεολαίας στο 50 %
• Με τις δηλώσεις του Dominique Stros – Can ότι ο Γ. Παπανδρέου τού ’χε ζητήσει, πριν τις εκλογές, δανεισμό από το Δ.Ν.Τ., δηλαδή από το δολάριο, για να διαλύσει το ευρώ και την Ευρώπη, ακόμα και ο πλέον δύσπιστος συνειδητοποιεί, σήμερα, ότι πρόκειται για προαποφασισμένο, πριν τις βουλευτικές του 2009, σχέδιο, που το εκτελούν οι προδοτικές κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου και το συνεχίζει η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Σαμαρά – Καρατζεφέρη, για να κάνουν την Ελλάδα, την Κίνα της Ευρώπης.
Και ούτε μιλιά, ούτε λέξη με ποιών πολιτικών προσώπων αποφάσεις δημιουργήθηκε όλο αυτό το χρέος.
Ούτε μιλιά για τις καταθέσεις υπουργών και βουλευτών στην Ελβετία!
Και όλα αυτά, όταν οι νεοέλληνες πρέπει να δουλεύουν δύο φορές περισσότερο από το Γερμανό, για να αγοράσουν τα ίδια προϊόντα.
http://imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου