Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ερχεται και στην Κεφαλονιά η Easy Jet

easyjet_300.jpg
 
 
 easyjet.jpg
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ «ΒΛΕΠΕΙ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ «ΣΤΕΛΝΕΙ» ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΘΕΜΑ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ EASY JET ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
      
Κορυφαία στιγμή σήμερα για το νησί μας όπου υπογράφηκε σύμβαση συνεργασίας με την μεγάλη αεροπορική εταιρεία Easy Jet για την πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων από την Αγγλία στην Κεφαλλονιά.
  Η παραπάνω συνεργασία αποτελεί μία πρωτοποριακή κίνηση του Δήμου Κεφαλλονιάς, ο οποίος σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού μας στον τομέα του τουρισμού (Ένωση Ξενοδόχων-ΕΒΕΚΙ-Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Καταλυμάτων), κατάφερε τελικά να φτάσει στο ποθητό για το νησί μας αποτέλεσμα.
  Με βάση την συμφωνία οι προσδοκίες για την τοπική μας αγορά είναι πλέον μεγάλες αφού προβλέπεται η έλευση χιλιάδων τουριστών, προϊόν της σύμβασης αυτής.
  Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την συμβολή τους σε αυτήν την επιτυχία τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Ευάγγελο Κεκάτο, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΚΙ Θεόφιλο Μιχαλάτο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σ. Γαλιατσάτο, την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Κ. Ατσάρου, καθώς και τους συνεργάτες του στον Δήμο Κεφαλλονιάς που μόχθησαν για την επίτευξη του κορυφαίου αυτού στόχου.
  Τέλος, να αναφέρουμε οι τέτοιες κινήσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας προκειμένου να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον, αφήνοντας πίσω εποχές μιζέριας και έλλειψης προγραμματισμού για τον τόπο μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου